Curs franceză adulți

Curs de franceză pentru afaceri/de specialitate

ÎNCEPĂTOR

120

ore

A1

nivel

Cursul intensiv de franceză pentru afaceri / de specialitate se adresează cursanților adulți începători în vederea pregătirii pentru diverse situații ale activității profesionale. Metoda  « Objectif Express 1 »   este concepută pentru a răspunde nevoilor imediate și urgente de a învăța limba franceză. Metoda propune exerciții de comunicare în situații profesionale din viața de zi cu zi. Cursul se axează pe realizarea unor sarcini concrete din viața profesională, cum ar fi: descrierea unui loc de muncă, prezentarea istoricului unei companii, utilizarea expresiilor obișnuite la telefon, etc...

Cursul permite studentului să se pregătească pentru un examen de limba franceză profesională (cum ar fi DELF Pro, nivelul A1 și A2).

ÎNCEPĂTOR

120+

ore

A2

nivel

Cursul de limba franceză de specialitate cuprinde un număr de cel puțin 120 de ore care permit cursanților să-și aprofundeze cunoștințele în domenii mai specifice decât cele studiate prin intermediul unei metode eclectice și generale.

Cursantul poate alege domeniul care-l interesează:

Cursul îi permite studentului să se pregătească în vederea susținerii unui examen de limba franceză profesională (cum ar fi DELF Pro, nivelul A2)

 • Français des affaires
 • Français des relations internationales et européennes
 • Diplomatie Curs Franceza Afaceri Specialitate Bucuresti
 • Secretariat Curs Franceza Afaceri Specialitate Bucuresti
 • Mediu Ecologie Curs Franceza Afaceri Specialitate Bucuresti

  INTERMEDIAR

  100

  ore

  B1

  nivel

  Metoda  « Affaires.com »   va permite cursantului să asimileze practica limbii franceze prin intemediul unor situații cât se poate de realiste: să explice evoluții bursiere, să analizeze tehnici de vânzare, să compare rezultatele și tendințele, reușind, astfel, să comunice în situații obișnuite din viața socială și profesională.

  De asemenea, cursul îi permite studentului să se pregătească în vederea susținerii unui examen de limba franceză profesională (cum ar fi DELF Pro, nivelul B1).

  INTERMEDIAR

  AVANSAT

  100

  heures

  B2

  niveau

  Metoda  « Affaires.com » B2/C1   îi va oferi cursantului posibilitatea de a-și dezvolta aptitudinile de comunicare scrisă și verbală în limba franceză în situații curente din lumea afacerilor: să analizeze rezultatele firmei, să redacteze un raport …

  Învățarea se bazează pe documente autentice sau cu caracter autentic: reportaje radiofonice, studii de caz, dosar de simulare care tratează tematici actuale din lumea afacerilor. Cursul permite studentului să se pregătească în vederea susținerii unui examen de limba franceză profesională (cum ar fi DELF Pro, nivelul B2/C1).